sâmbătă, 1 ianuarie 2011

2011-La multi ani!

Stateam de vorba cu sotul meu aseara-ultima zi din anul trecut.Ne gandeam care-s motivele pentru care lumea petrece si se bucura tare atunci cand un an se sfarseste si altul se porneste...Sfarsindu-se un an,mai trece un an si din viata nostra si n-am avea motive de exaltare.Insa,uitandu-ne intre noi in pat am gasit motivele de bucurie.Am trait experiente nemaitraite pana acum,am fost fericiti anul trecut-cu mici exceptii bineinteles,ne-am bucurat de puiul nostru de om!Asta cred ca e unul din motivele pentru care ne bucuram la sfarsit de an: ca am fost sanatosi sa traim astfel de experiente si nutrim speranta sa mai avem si in anul ce vine macar lafel de multe bucurii.Avem motiv sa traim,sa muncim,sa ne trezim dimineata:SUNTEM PARINTI!Categoric dupa parerea nostra cea mai grea meserie din lume!Daca in orice alta profesie mai sunt acceptate oaresce greseli sau ezitari,in cea de parinte nu sunt admise deloc!Ne rugam Cerului sa ne tina sanatosi pe noi,ai nostri si mai ales pe Raducu!
La multi ani tuturor celor ce ne citesc si ii asigur ca gandurile noastre bune ii insotesc pretutindeni in lumea asta larga!

3 comentarii:

Raluca spunea...

Doamne ajuta! La multi ani! Sa fiti sanatosi! Ai zis-o tare frumos asta cu parintii!

Liliana Moise spunea...

La Multi Ani!!

Sa fiti fericiti si sa aveti parte de valuri de lucruri bune. Sa le luati asa cum vin si sa nu va ganditi de ce dau buluc peste voi. Sa va bucurati de tot ceea ce va ofera statutul de parinti!

Unknown spunea...

foarte frumos blogul.eu te-am adaugat la prieteni,daca ai si tu amabilitatea sa ma adaugi la prieteni ar fi o placere pt mine.multumesc.succes pe mai departe