marți, 1 iunie 2010

Primul 1 Iunie!


La multi ani copilul meu!
E primul 1 Iunie din viata ta.Mami si tati s-au gandit sa te sarbatoreasca cum se cuvine si,pe cale de consecinta, nu puteau lipsi bunicii si bineinteles tortul!(o simfonie a fructelor pe placul lui tati).Cadourile tale au fost jucarii si ceva hainute (ceva, pentru ca o sa rugam vecinii sa ne mai primeasca din hante in curand daca nu ne oprim la timp din achizitii insa mami nu se poate intoarce din oras fara macar un lucrusor pentru puiul ei.Asta nemaipunand la socoteala ca una din valizele lui tati cand s-a intors din Canada a fost aproape plina cu lucrurile si jucariile lui Rila).Revenind la oile noastre,respectiv 1 Iunie,o sa-ti spun ca a fost o zi frumoasa.Singura care a stricat vraja a fost ploaia care a cazut aproape neincetat de pe la pranz pana acum tarziu in noapte, cand mami asterne aceste randuri pentru tine.
Iti dorim din suflet sa fii sanatos,norocos si sa ai parte de cel putin 100 de aniversari ale acestei zile! Sa ne traiesti copile! Pupa mami si tati fruntea Ucului la ceas tarziu in noapte

2 comentarii:

Dana spunea...

La multi ani, pui frumos! sa fii sanatos!

va imbratisam!

PS: tortul arata yumii, yumii :)

Dana spunea...

La multi ani pui drag! Ce s-au pregatit parintii tai si ce cadouri minunate si multe :)) ai primit! Exact ca un "bebe voios" ce esti.
Sa fii sanatos puiule si sa te bucuri de minunatii tai parinti.

Iulia, te imbratisez mami de mami :)).